Projectmatig

Home / Projectmatig

Ook projectmatig biedt NRGTEQ ruime mogelijkheden, dit doordat we een zeer grote range in vermogens kunnen leveren en omdat NRGTEQ warmtepompen zeer makkelijk te implementeren zijn.

Doordat elke NRGTEQ warmtepomp volledig traploos moduleert is onder- of overdimensionering verleden tijd; hierdoor is de engineering van uw warmtepompinstallatie kinderspel geworden en de faalfactor is nagenoeg nihil.

De warmtepompen van NRGTEQ passen zich continu volledig automatisch en zeer flexibel aan op de warmtevraag in de woning, het gebouw of het industrieel proces en geven een constante temperatuur af. Doordat de warmtepompen volledig traploos moduleren op een zo laag mogelijke uitvoertemperatuur is een hogere COP haalbaar, anders dan andere warmtepompen kan de NRGTEQ warmtepomp continu het gebouw met een zo laag mogelijke temperatuur voeden om het gewenste binnenklimaat te bereiken, de unieke besturing is speciaal ontwikkeld om een zo hoog mogelijk rendement te leveren bij de gevraagde uitvoertemperatuur.

Door het volledig traploos moduleren van de NRGTEQ warmtepompen is de z.g. SPF (Seasonal Performance Factor) van systemen voorzien van een NRGTEQ  warmtepomp aanmerkelijk hoger in vergelijking met conventionele warmtepompsystemen. Hierdoor is de terugverdientijd aanzienlijk korter.

NRGTEQ is net zo flexibel als de warmtepompen die door haar geproduceerd worden: heeft u maatwerk nodig dan is dat geen probleem
In overleg met U ontwerpen we een warmtepomp die naadloos aansluit aan uw wensen; afwijkende temperatuurtrajecten, grotere compressoren of warmtewisselaars, afwijkende afmetingen of aangepaste regeltechniek voor koppeling op uw gebouwbeheersysteem: geen probleem, onze engineers staan klaar voor U.