Installateurs

Home / Installateurs

Voor u als installateur biedt de NRGTEQ warmtepomp veel voordelen; doordat de warmtepomp volledig traploos moduleert is onder- of overdimensionering verleden tijd; hierdoor is de engineering van de warmtepompinstallatie kinderspel geworden en de faalfactor is nagenoeg nihil.

Buffering is niet nodig: Er is bij de NRGTEQ warmtepomp geen buffervat meer nodig hetgeen uiteraard in de aanschaf en installatiekosten scheelt.

De warmtepompen van NRGTEQ passen zich continu volledig automatisch en zeer flexibel aan op de warmtevraag in de woning, het gebouw of het industrieel proces en geven een constante temperatuur af.

Doordat de warmtepompen volledig traploos moduleren op een zo laag mogelijke uitvoertemperatuur is een hogere COP haalbaar, anders dan andere warmtepompen kan de NRGTEQ warmtepomp continu het gebouw met een zo laag mogelijke temperatuur voeden om het gewenste binnenklimaat te bereiken, de unieke besturing is speciaal ontwikkeld om een zo hoog mogelijk rendement te leveren bij de gevraagde uitvoertemperatuur.